RÓLUNK

Ismerje meg cégünket!

RÓLUNK

A Harangozó és Fia Építőipari Kft. 1992-ben alakult meg családi vállalkozásként. Napjainkban is 100% magyar tulajdonú cégként működik.

Cégünk fő tevékenysége a saját beruházás, kivitelezés, kulcsrakész házak eladása és értékesítése.

Az elmúlt több mint 30 évben kivételesen nagy tapasztalatra tettünk szert ahhoz, hogy ma tevékenységünket a legmagasabb színvonalon tudjuk biztosítani. Több száz családnak teremtettünk otthon családi házak építésével, társasházak építésével.

A generál kivitelezés során pedig számos lakásnak vagy ingatlannak adtuk vissza régi fényét. A munkánk számunkra a hivatásunk is. Az évek elmúltával is ugyanúgy keressük a kihívásokat és találjuk meg benne boldogságunkat, ezzel garantáltan minőségi kivitelezést biztosítva ügyfeleink számára.

Partnereinkkel hosszú távra tervezzünk, ezért minden igényre a lehető legjobb megoldást biztosítjuk.

MIBEN LEHETÜNK A SEGÍTSÉGÉRE?

I

Saját beruházás kivitelezés kulcsrakész házak eladása értékesítése

I

GENERÁL KIVITELEZÉS

I

Családi ház tervezés, családi házak építése

I

Társasházak építése

I

Tetőszerkezet építése

I

Homlokzati hőszigetelés

I

Aljzat beton készítés

I

Belső gépi vakolás

Alapos helyszíni felmérés után részletes árajánlatot készítünk. Elsősorban Pest megyében vállaljuk a kivitelezéseket. Társaságunk rendelkezik panaszmentességi igazolással.

Reméljük, hogy bemutatkozásunk, illetve szolgáltatásaink részletes bemutatása, és referencia munkáink elnyerik tetszését és jövőben Önt is a partnereink között üdvözölhetjük! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal, vagy a kivitelezéseinkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy írjon nekünk emailt, egyszerűen az oldalon keresztül!

HÍVJON MINKET MOST!

Hívjon minket bizalommal és kérjen árajánlatot!