HOMLOKZATI HŐSZIGETELÉS

A Harangozó és Fia építőipari Kft. garantáltan megépíti álmai otthonát!

HOMLOKZATI HŐSZIGETELÉS

Napjaink egyik legfontosabb témája a környezetvédelem, a jövő biztosítása, oly módon, hogy az utódaink is élvezhessék a modern világ megoldásait. Abban szerencsére sokan egyetértenek, hogy az első lépesek a káros anyagokibocsájtásának a csökkentése, melyet számos különböző módon biztosíthatunk.

Az újra hasznosításon, a megújuló energiaforrásokon és a környezetbarát gépjárműveken kívül, a legkézenfekvőbb megoldást a homlokzati hőszigetelés jelenti. Hiszen egy minőségi homlokzati hőszigetelés nem csak télen, de nyáron is képes a felhasznált energiát megtartani, ezáltal spórolni.

Így az épület homlokzati hőszigeteléssel télen a  meleg a falak között marad fűtésszámláját csökkentve, nyáron pedig a napsugarak nehezebben melegítik át a falakat, így a légkondicionáló berendezést is kevesebbszer kell bekapcsolnia. Ezzel nem csak a természetet, de pénztárcáját is megkímélve.

KÉRJEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Ingyenes és alapos helyszíni felmérés utána részletes árajánlatot készítünk!

Miért érdemes velünk végeztetni a homlokzati hőszigetelést?

  A homlokzati hőszigetelés kialakítását az elmúlt 20 évben, az adott igényeknek és szabályozásoknak megfelelően fejlesztette, így kínálva lehetőséget egy költséghatékonyabb és tisztább jövőre.

  A homlokzati hőszigetelés kivitelezésére számtalan megoldás létezik, melyek leginkább a körülményektől és az igényektől függően változnak. Társaságunk rendelkezik minden olyan eszközzel, amely elengedhetetlen a precíz és hatékony homlokzati hőszigeteléshez.

  Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott szakembereink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a homlokzati hőszigeteléssel kapcsolatban!

  Miért minket válasszon ha homlokzati hőszigetelésről van szó?

  Z

  legújabb, EU által is jóváhagyott megoldások

  Z

  speciális igényeket is kielégítő kivitelezés

  Z

  több mint 20 éves szakmai tapasztalat

  Z

  precíz munkavégzés