CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS

A Harangozó és Fia építőipari Kft. garantáltan megépíti álmai otthonát!

CSALÁDI HÁZ TERVEZÉS

Mindannyian, megannyi helyzetben folyamatosan a tökéletességre törekszünk, melyet leginkább a pontos és precíz tervezéssel biztosíthatunk.

Ez leginkább az építőipar területén érvényes, hiszen itt a tervezés az elsődleges. Hiszen egyetlen egy kivitelezés sem kezdhető el az alábbi tervezetek megléte nélkül:

 • szerkezeti
 • statikai
 • kiviteli
 • engedélyezési

A családi házunkat már mindannyi sokat álmodoztunk, de amikor a tervezési fázishoz érkeztük rájöttünk, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan az szeretnék. A családi ház tervezésnél ezt a problémát szeretnénk kiküszöbölni az ügyfeleink részére. A családi ház tervezés során mi szigorúan tartjuk magunkat az Ön elképzeléseihez, de figyelembe vesszük a telek adottságait, és a környezet időjárási viszontagságait. Ezek alapján egy olyan családi ház tervezés végzünk, amely garantáltan az Ön elképzeléseit fogja visszatükrözni!

KÉRJEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Ingyenes és alapos helyszíni felmérés utána részletes árajánlatot készítünk!

Miben tudunk többet nyújtani a családi ház tervezése során?

  Vállalkozásunk célja, hogy a családi ház tervezés és a kivitelezés területén belül megrendelőink számára olyan építményeket biztosítsunk, amelyek az egyedi igények mellett a jogszabályi követelményeknek is maradéktalanul megfelelnek.

  Önnek nem kell semmiért sem aggódnia, csak egy egyszerűen elmondja az elképzeléseit, mi pedig megvalósítjuk azokat! Társaságunk célja, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú és jó kapcsolatot alakítson ki, amelynek alapja a bizalom, kiváló kommunikáció és a kifogástalan munkavégzés. Ennek minden feltételét teljes mértékben biztosítani tudjuk.

  Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a családi ház tervezés kapcsán, akkor hívjon minket bizalommal!

  Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a családi ház tervezéssel kapcsolatban!

  Z

  Több éves szakértelem, és több tucat sikeres projekt

  Z

  Megbízható beszállítók, és minőségi alapanyagok

  Z

  Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés

  Z

  Ingyenes helyszínfelmérés közvetlenül a tervezőkkel

  Z

  100% Garanciavállalás