GENERÁL KIVITELEZÉS

A Harangozó és Fia építőipari Kft. garantáltan megépíti álmai otthonát!

GENERÁL KIVITELEZÉS

A Harangozó és Fia építőipari Kft. egyik főtevékenységi köre tartozik a generál kivitelezés. Vállalkozásunk lapítói tapasztalt szakemberek, akik több évtizedes tudással rendelkeznek az építőipar, így a generál kivitelezés területén is. Cégünk egyaránt segítséget tud nyújtani lakások kialakításában, átalakításában, felújításában, illetve családi házak teljes körű kulcsrakész kivitelezésében.

A Harangozó és Fia építőipari Kft. garantáltan megépíti álmai otthonát!

Az emberek többségének csak egyszer van esélye arra, hogy megépíttesse álmai otthonát, és az pontosan úgy nézzen ki, ahogyan azt elképzelte. Az első téglától az utolsó cserépig. A családi házak általában már a tervezési folyamatban fontos részévé válnak a családnak, és minden szakasza egy mérföldkő az életükben. Éppen ezért mi minden generál kivitelezésünket a lehető legprecízebben megrendelőinkkel szorosan együtt működve valósítunk meg.

A generál kivitelezési megbízásainkat teljes körű kezelését vállaljuk a tervezés első lépéseitől egészen a kulcsrakész állapotig, a megrendelőink elképzeléseihez és igényeihez igazodva.

KÉRJEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Ingyenes és alapos helyszíni felmérés utána részletes árajánlatot készítünk!

A generál kivitelezés során az alábbiakat látjuk el:

  =

  Külső és belső munkálatok

  =

  Szerkezet építési munkák

  =

  Felújítási munkálatok

  A generál kivitelezésen belül nem csak családi házak megvalósítását, hanem sorházak, tetőterek, és egyéb más épületek teljes körű megépítését is vállaljuk.

  Megbízhatóság, és minőség az első téglától az utolsó cserépig!

  Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a generál kivitelezéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt szakembereink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdést a generál kivitelezéssel kapcsolatban!

  Z

  Több éves szakértelem, és több tucat sikeres projekt

  Z

  Megbízható beszállítók, és minőségi alapanyagok

  Z

  Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés

  Z

  Ingyenes helyszínfelmérés közvetlenül a tervezőkkel

  Z

  100% Garanciavállalás