A belső gépi vakolás során ellenőrzött körülmények között előre gyártott gépi vakolattal dolgozunk. A belső gépi vakoláshoz szükséges anyagot a munkaterületen speciális géppel keverünk össze. Az így kapott anyagot felvisszük a falra, majd a speciális eszközök segítségével elsimítjuk azt.

Mit érdemes tudni a belső gépi vakolásról?

A belső gépi vakolás hosszú élettartamú, jó minőségű vakolatot eredményez: a gépi vakolatba különböző élvédő profilokat építünk be (ettől lesznek erősek és függőlegesek az élek), a zsugorodás miatt keletkező repedések megakadályozására pedig vakolaterősítő üvegszövet hálót rakunk, ahol az szükséges. A belső gépi vakolás közben nem keletkezik felesleges anyagmennyiség, ezért sokkal költséghatékonyabb megoldásnak számít. A munkavégzés során nem keletkezik olyan mértékű rendetlenség sem. A belső gépi vakolás alkalmazásával a munkavégzés ideje sokkal pontosabban megtervezhető.

Miért érdemes még a belső gépi vakolást választani?

A belső gépi vakolás fenti előnyein túl, a költségoldalról is figyelemre méltó megoldás, hiszen jelentős összegeket takaríthat meg általa. A kapott felületek nemcsak esztétikusabbak, szilárdabbak és időállóbbak lesznek a hagyományos vakolással készítetteknél, de a festésük is könnyebb.

Mi tartozik a belső gépi vakoláshoz?

  • cement alapú gépi vakolás
  • gipsz alapú gépi vakolás
  • különleges (pl.: szárító) gépi vakolat felhordása
  • mennyezet vakolás

Cégünk rendelkezik minden olyan eszközzel, illetve szakmai tudással, amely elengedhetetlen a minőségi belső gépi vakolás kivitelezéséhez.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a belső gépi vakolással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt szakembereink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a belső gépi vakolással kapcsolatban!